Theessink & Møller
Theessink & Møller

Dato: 15. marts 2018 kl. 19.30
Dørene åbnes kl. 19.00

Unummererede siddepladser

VELDREJET BLUES MED GARVEDE MESTRE
Er man til gedigen, velspillet blues, så er man til "Theessink & Møller." Hver for sig er de kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på læben. Den kompetente blues duo er garant for, at publikum får en intens og medrivende koncert.
Repertoiret består af sange fra Hans Theessinks fyldige bagkatalog krydret med numre fra den
traditionelle blues roots genre, som duoen mestrer så flot.
Fremført med Theessinks dybe, varme baryton går det lige i eftertænksomme blueshjerter. Koncerten er garneret med højt kvalificerede lækkerier for guitarentusiaster i form af følsomt fremførte improvisationer.
Både Hans Theessink og Knud Møller har i deres respektive hjemlande, Østrig og Danmark, høstet diverse priser og anerkendelser. Knud Møller har, blandt andet, opnået prisen som "Årets danske instrumentalist". Hans Theessink har - hele tre gange - vundet den østrigske "Amadeus Music Award" for bedste udgivelse i kategorien Jazz World Blues
De er selvfølgelig glade for disse priser, men selv sætter de allermest pris på blues musikken. At spille den og være i den ? sammen med publikum. Det er det, de brænder for, og det, der brænder igennem, når de er sammen på en scene. Det lyser ud af dem, at de elsker at spille deres musik sammen.
Kom og læn jer tilbage i stolen og nyd den fantastiske musik. De er to af de absolut bedste på blues-scenen - "GLAD BLUES"!

Arrangør: folk roskilde Lirum Larum

Veldrejet blues med garvede mestre